Седмичен не!хороскоп: 22.06 - 28.06

Jun 22, 2020     beasta     3859
Овен - Ако имахте възможност и вие щяхте да заминете веднага за Халкидики, но тази година ще стигнете най-много до Харманли.

  Телец - Ще ви се и вие да избягате в Дубай от близките ви и държавата, но за да не ви забравят все пак, ще пускате по някое друго инстаграм стори.

  Близнаци - Доматите, които засадихте на терасата, вече са тотално умрели, но за сметка на това в блока ще продължи да ви се носи слава на аграрен човек от провинцията.
  Рак - Опитвате се да съберете малко тен на балкона преди да отидете на море, но времето навън ви позволява да съберете само от мръсната дъждовна вода, която ви чака и там.

  Лъв - Сприятелявате се с група пенсионери, с които редовно ще си обсъждате най-добрите оферти  от хипермаркетите, за да не изпуснете къде са намалили киселото мляко тази седмица. 

  Дева - Нямате време да отслабнете за морето, затова въобще и не отивате, оправдавайки се с много ангажименти и страх от коронавирус.

  Везни - Претърпявате лек инцидент със солариума, след който ще изглеждате като обелка от картоф - кафяви отвън и без живот във вас.

  Скорпион - Чудите се за колко ли пари можете да си продадете колата, но тя е в такова състояние, че най-вероятно ще се наложи вие да давате пари, за да се отървете от нея.
  Стрелец - Чудите се как е възможно да обичате домашния си любимец повече от половинката ви, а после се сещате, че той никога не ви е вдигал скандал за нищо.

  Козирог - Уж ще си купите сладка диня, а отвътре ще се окаже нищо и никаква тиква, нещо като ситуацията с жена ви.

  Водолей - Отваряте си нощното шкафче, за да видите дали няма и при вас някое друго евро, но намирате само таблетки лопедиум и талцид. 


Риби - Чупите си дисплея на айфона от яд, заради което минавате на стар телефон като на премиера - с много ценни контакти, но без кирилица.

Някой уронва ли ви престижа?

Избери отговор!
Край