Седмичен не!хороскоп: 20.12 - 26.12

Jan 20, 2020     beasta     6688
Овен - Цяла седмица ще имате чувството, че забравяте нещо и едва в петък ще се сетите, че имате семейство и деца, за които трябва да се грижите.

  Телец - Избягвате шегите с министър Каракачанов, защото сте наясно, че с определени дрехи, вие и вашето шкембе, изглеждате по същия начин.

  Близнаци - Колегите ви ще си мислят, че сте се омирисали на лошо от отровния въздух навън, а пък вие няма да си признаете, че просто не сте се къпали известно време.
  Рак - Чудите се как да върнете интереса на партньора си към вас, но не се сещате, че за да се получат нещата, трябва да станете от същия пол като него.

  Лъв - С изненада разбирате, че водата в Перник не е спряна, защото кмет им е д-р Радева, която я е забранила в полза на ракията.

  Дева - Ще сънувате, че спите до Марта Вачкова, а когато се събудите, ще установите, че не е сън, а истина.

  Везни - Надявате се скоро да получите заплатата си за януари, защото ако се съди по бюджета ви, вече харчите планираните си пари за март.

  Скорпион - Чудите се дали е окей вече да се ходи на фитнес или все още е пълно с пишман спортуващи като вас.
  Стрелец - Молите се за сняг и то не заради това да има вода, плодородие и т.н., а за да имате оправдание да не излизате от вкъщи и да не ходите на работа.

  Козирог - В работата ви пристига нова и симпатична колежка, към която имате сериозни намерения, но понеже сте моралист, първо се съветвате с шефа и жена си.

  Водолей - Лъжете жена си, че заминава в командировка за цяла седмица, докато всъщност сте при приятел, който е направил същото и се разбивате от видео игри и пиене на бира. 


Риби - Получавате внезапна мускулна треска от единично посещение на фитнес и отлагате спортуването за догодина.

Ще почнете ли седмицата с правилен отговор?

Избери отговор!
Край