Седмичен не!хороскоп: 24.05- 30.05

May 24, 2021     beasta     3465
Овен - Пак се чувствате прецакани, че взехте кофти кредит, за да оцелеете, след като в ББР раздават хубави оферти, но само за наши, хубави хора.

  Телец - Въобще не завиждате на абитуриентите, като знаете, че оттук нататък ги чака надебеляване, оплешивяване и стрес за 3-4 живота напред.

  Близнаци - Изказвате се подробно за Евровизия, като наблягате на това, че въобще “не ви пука, но това е безобразие”, което напълно припокрива мнението на всички за вас самите.
  Рак - Изобщо не ревнувате половинката си, защото от километри ѝ личи що за стока е, но пък вие я взехте на промоция, така че е окей.

  Лъв - Правите си нова прическа за лятото, с която да се отличвате от всички останали, сякаш излишните ви килограми не са достатъчни за тази цел.

  Дева - Злобеете срещу абитуриентите по улиците, заклеймявайки ги, че са простаци и не могат да ви стъпят на вашата свръх интелигентност, която все още не е оценена достатъчно и затова живеете смотано.

  Везни - Съгласявате се да излизате с колегите си само защото знаете, че ще минете тънко, след като всички дадат повече пари, отколкото им е сметката.

  Скорпион - Отказвате се завинаги от мечтите си за къща и живот на село, след като ви се налага да прекарате 2 часа в помощ на роднини, които са разорали градината. 
  

Стрелец - Изпитвате носталгия към времето, когато всички ресторанти и заведения бяха затворени и имахте супер оправдание, за да не се социализирате с хората.

  Козирог - Всеки път, когато не сте сигурни дали подхождате достатъчно мъжки към дадена ситуация, се сещате за Росен Плевнелиев и изведнъж се изпълвате с тестостерон.

  Водолей - С усмивка си спомняте за времето, в което ходихте няколко пъти на йога и ако не друго, то имахте подобрение в чревния тракт и изкарването на газове.


Риби - Още не сте се похвалили на всички, че са приели детето ви в ясла от първия път, защото ви е страх от зли помисли и уроки.

Каква зодия ни е азбуката?

Избери отговор!
Край