Седмичен не!хороскоп: 05.09 - 11.09

Sep 5, 2022     beasta     4955
Овен - Получавате изненадващо предложение за брак в тоалетната на МакДоналдс и понеже едва ли ще имате друго, приемате. И точка.

  Телец - Слагате си номер на профилната снимка, но никой не се сеща, че това не е за изборите, а показва размера на пениса ви. 

  Близнаци - Понеже София вече се препълни от хора, смятате, че няма по-подходящо време за това да се отправите към морето.
  Рак - Най-накрая ще си купите БМВ, но с вашия бюджет, едва ли ще бъде нещо различно от пластмасовите в Джъмбо.

  Лъв - Присъствате на сватба, на която всички ви гледат странно, защото никой не очаква през септември да види въздебел беловлас Дядо Коледа.

  Дева - Технологиите са толкова напреднали, че не можете да решите тетрадки ли да купувате за ученика вкъщи или просто да платите интернета.

  Везни - Вдъхновявате се и на 9-ти септември извършвате преврат, поемайки ролята на домоуправител, без изобщо да съзнавате в какъв ужас се забърквате.

  Скорпион - Признавате си, че нямате търпение да започне училището на децата и че ако се наложи пак да са онлайн, ще си посегнете.
  Стрелец - Подаряват ви водолазен курс с надеждата, че там - надълбокото, при мекотелите и водораслите, ще намерите себеподобни.

  

Козирог - Празнувате Съединението, съединявайки се с бутилка ракия, което макар и патриотично, ви се отразява лошо на другия ден.

  Водолей - За първа година в края на лятото сте по-слаби отколкото в началото и за всичко това можете да благодарите на постоянната диария, която започна на морето.


Риби - Телефонни измамници ви подхлъзват да им дадете данните на онлайн банкирането ви, но шегата е за тяхна сметка, защото балансът ви е минус 1000 и сега те ще го мислят тоя овърдрафт.

Къде ще отбележите 6-ти?

Избери отговор!
Край