Седмичен не!хороскоп: 21.11 - 27.11

Nov 21, 2022     beasta     6311
Овен - С изненада разбирате, че Катар и катър са две различни неща, макар че в и двете има известна доза уродливост.

  Телец - Не завиждате на известните, че имат восъчни фигури, защото вас са ви наказвали с восък по тялото, като част от BDSM игра и не е кой знае какво.

  Близнаци - Вие също забранявате пиенето на бира в дома ви, което обяснява защо мъжа ви всяка вечер закъснява, заради  “много работа” в офиса.
  Рак - За първи път няма да си купите нищо за Черния петък, но не защото сте помъдрели, а защото мина, понеже не го празнувате по нашия календар, а по американския.

  Лъв - Няма да украсявате собствена елха, защото разчитате на това, че някой съсед ще направи обща за входа и вие ще я откраднете. 

  Дева - Търсите си спонсор, който да ви води по почивки, да ви глези с покупки и ако може да е жена, че иначе не изглежда добре в обществото, ако е дебел чичко.

  Везни - Нямате нищо против коледните песни на Марая Кери, защото вие от 14 години не сте спрели да си припявате Кен лий, тулибудибу даут ю.

  Скорпион - Залагате цялото си състояние, че Аржентина ще стане световен шампион, като хубавото в случая е, че 25 лева не са кой знае колко голяма загуба.
  Стрелец - Отивате на коледен базар с ясната идея, че не търсите нищо и не е ясно как, но след няколко греяни вина, ще се прибирате вкъщи с Дядо Коледа.

  

Козирог - Поднасят ви таратор с карамелизирани ядки, сякаш в света няма достатъчно беди.

  Водолей - Нуждаете се от Коледно чудо, но понеже все още е ноември, ще ви се случват само гадни неща и не е като да не го заслужавате.


Риби - Не следите драмата с Туитър, защото сте прекалено заети да четете клюки и хейт за родните инфлуенсъри.

Въпрос от дете: Коя книга на Хари Потър ви е любима?

Избери отговор!
Край