Седмичен не!хороскоп: 29.08 - 04.09

Aug 29, 2022     beasta     3647
Овен - Искате да ви се случи някаква лятна забежка, но стърчащото ви напред шкембе и оплешивяваща глава ви пречат да я видите.

  Телец - Обявявате, че сте твърдо против втечнения газ, защото вашият опит с газ, който сте втечнява, е изцяло негативен и се надявате поне на другите да им спестите унизителното пране на гащи.

  Близнаци - Окей сте да сме президентска република, защото тогава ще псувате целенасочено един човек, а не като сега 240, които не познавате. 
  Рак - Канят ви на среща на сляпо и ви казват, че ще минат да ви вземат с тротинетка, а вие отказвате, защото си мислите, че ще дойде Емили с пенис колана.

  Лъв - Водят ви на цирк, но не ви казват, че не е за да гледате, а защото двугърбата камила е избягала и трябва някой да я замести.

  Дева - Имате приятел Васко и го питате дали случайно не е на китарата, бивайки 132-я човек, който отправя тази смешка към него.

  Везни - Получавате обаждане от Български пощи, с което ви уведомяват, че са намерили старо писмо за вас при тях, но няма да ви го доставят, защото са минали 10 години и давността му е изтекла.

  Скорпион - Питате докторите дали положението ви е сериозно, а те се шегуват, че ще започнат да ви викат Жълтата Златка, оставяйки на вас да се сетите, че имате жълтеница.
  Стрелец -  Оглеждате се в огледалото, за да проверите колко тен имате от морето, но за съжаление окосмяването по гърба ви пречи да прецените.

  

Козирог - Почуквате всички дини в магазина, но не защото можете да разберете дали са узрели, а защото имате нужда да изкарате агресията си някъде.

  Водолей - Заявявате на работодателя си, че въобще не ви интересуват паркоместата в офиса, защото вие ще идвате на бял кон и ви трябва място, където да го връзвате.


Риби - Имате дежавю, защото лятото е към края си, а вие не сте прочели нито 1 от планираните книги, точно като в 5-ти клас.

Септември ще бъде ли по ОК от всички други тъпи месеци тази година?

Избери отговор!
Край