Не!Хороскоп: Какво ще разказват зодиите след края на извънредното положение

Apr 27, 2020     beasta     5163
Овен - Ще казвате на всички, че и вкъщи сте имали схема 60/40, което означава, че жена ви ви е мрънкала през 60% от времето, а вие сте били виновни само през 40% от него. 

  Телец - Ще си спомняте, че цялото нещо е било доста тегаво, но ако не се беше случило, никога нямаше да се докоснете до божественото, благадарение на рецепта за шпиковано с чесън джоланче на фурна.

  Близнаци - Ще се хвалите, че въобще не сте спазвали органичителните мерки, ами сте си пиели бира по цял ден сами в парковете, но не защото сте много ербап, а защото нямате приятели.
  Рак - Ще лъжете, че сте си накупили тоалетна хартия не от страх, че ще свърши, а за да има с какво да тренирате опаковане на подаръци за Коледа, защото сте доста зле в това отношение.

  Лъв - Ще си признаете, че на нито една от работните онлайн срещи, не сте си слагали гащи и може би заради това сте били толкова фокусирани и вдъхновени.

  Дева - Ще сте благодарни, че се научихте да готвите, макар че е спорно дали супа в чаша на микровълнова се брои за готвене.

  Везни - Ще разкажете на всички как сте искали да си вземете куче, за да може да излизате навън, но така и не сте превъзмогнали страха си от животни. 

  Скорпион - Ще си спомните за онова симпатично момиче, което видяхте на опашката в магазина, което като си свали маската приличаше на Майкъл Джексън след хипотермичен шок.
  Стрелец - Ще отричате до последно, че сте били “ухо” на полицията и именно вие сте докладвали всичките си съседи, които излизаха в градинките.

  Козирог - Ще се хвалите, че сте били достатъчно съобразителни, за да не си инжектирате дезинфектант въпреки препоръките на Доналд Тръмп.

  Водолей - Ще разказвате на всички, че не сте усетили нещо кой знае колко различно от нормалното ви живеене, в което гледате да общувате с колкото се може по-малко хора.


Риби - Ще се опитате да си спомните какво е било, но заради системното недоспиване, всички спомени ще изчезнат, като обвиняем за тежко престъпление в България.

Преживяхте ли първия пик?

Избери отговор!
Край