Седмичен не!хороскоп: 24.10 - 30.10

Oct 24, 2022     beasta     6027
Овен - Вярно е, че с каскет изглеждате с 5 години по-стари от действителност, но пък без него личи, че сте плешиви и годините отгоре стават 10.

  Телец - Не виждате нищо нередно Вежди Рашидов да е председател на парламента, глава на семейството във вашата къща също е човекът с най-много опит в пиенето на алкохол.

  Близнаци - Нищо не ви събужда толкова добре, колкото ароматна чаша кафе сутрин - е, като изключим бормашината на съседа, де.
  Рак - Въпреки че вече ги има целогодишно, вие си имате навици от преди 30 години и затова не си купувате банани преди да е дошла Коледа.

  Лъв - По неволя се присъединявате към клуба на ставащите в 5 часа и то само защото децата ви се будят в толкова през уикендите.

  Дева - Искате да повишите финансовата си грамотност, което при вас няма да е особено трудно, защото в момента нивото ѝ е на бърз кредит от интернет.

  Везни - Твърдо против сте нови избори, защото няма да издържите цялата тази фейсбук патетика, с която ви обясняват колко е важно да се гласува.

  Скорпион - Студеното време вече е тук, а вие все повече съжалявате, че не запазихте на баба си юргана, когато се преместихте в София.
  Стрелец - Октомври вече е към края си, а вие понеже сте инфалтилни, все още казвате, че е някой си август.

  

Козирог - Нарочно не сте си въртели часовника предния път, когато сменяхме времето, за да може сега в неделя да стане точен.

  Водолей - Не мислите, че е редно на полицаите да се правят тестове за наркотици, защото после може да им направят за интелигентност и ще стане страшно. 


Риби - Не си купувате тикви, защото лятото няколко пъти попаднахте на дини с такъв вкус и малко са ви втръснали.

Влияе ли на асцедента ви връщането на часа назад?

Избери отговор!
Край