Седмичен не!хороскоп: 18.05 - 24.05

May 18, 2020     beasta     4177
Овен - Пускате СМС на Влади Горанов да го питате дали може да ви уреди и вас да живеете без да плащате наем, щото с това 60/40 няма да стане.

  Телец - Звъните на Сашо Диков да го питате дали може да си поръчате разни неща от Илиянци и той да ви ги донесе с безплатна доставка на следващия ден.

  Близнаци - Случайно разбирате, че 5G всъщност не са 5 G-точки, макар че това иначе би обяснило защо е смъртоносно.
  Рак - Ако наистина можеха да ви чипират и да променят мисленето ви, може би щеше да има някаква надежда и за вас, а не само 6 краставици.

  Лъв - Шефът ще ви извести, че “Work From Home” за вас ще продължи, но понеже сте кьопави, ще остане само From Home.

  Дева - Призовавате народонаселението да продължи да не спазва социална дистанция, за да може да се удължи извънредното положение и да си седите вкъщи още дълго време.

  Везни - Бил Гейтс най-накрая ще ви накаже задето толкова години наред ползвахте нелегален уиндоус.

  Скорпион - Включвате се в 7 дневно книжно предизвикателство, защото иначе се чувствате тъпо да четете толкова книги и никой да не разбере за това. 
  Стрелец - С изненада установявате, че сте загубили повече приятели заради караници около коронавируса, отколкото всъщност са умрели.

  Козирог - Звъните на Васил Божков да го питате дали може безвъзмездно и на вас да прехвърли част от имуществото си.

  Водолей - Радвате се, че отварят моловете и фитнесите, защото ви писна да виждате типичните им посетители по парковете и градинките.


Риби - От толкова време не сте се подстригвали, че следващия път фризьора ще ви подкара с машинката, с която се стрижат овцете.

Каква зодия сте зад маската?

Избери отговор!
Край