Седмичен не!хороскоп: 23.07 - 29.07

Jul 23, 2018     beasta     4535
Овен - Избягвате ходенето по басейни, защото се страхувате, че от хлора във водата ще ви падне допълнителния слой кожа, който си отглеждате вече година благодарение на това, че не се къпете.

  Телец - Издавате си нотариален акт за арматурата, издигната на мястото на мавзолея, след което я предавате на вторични и си купувате сладолед на клечка.

Близнаци - Евтаназират ви по съмнения, че сте прихванали от чумата по дребния добитък, което макар и погрешно, е добре за човечеството.
Рак - Осъзнавате, че след като ще ходите на море, може би е редно да си избръснете краката, но за всеки случай ги оставяте окосмени, за да отблъскват гларусите и обикновените свалячи.

Лъв - Правите повече от всички министри за влизането на България в Еврозоната, като пиете мастика вместо узо и почивате в България вместо Гърция.

Дева - Питате в детската градина дали можете да се запишете наравно с децата, за да си играете по цял ден, да ви хранят обилно, да спите следобед и след това да се прибирате вкъщи.

Везни - Хвалите се пред приятелки, че когато пържите тиквички и внезапно ви свърши олиото, винаги можете да изстискате малко от косата си и така да спасите положението.

Скорпион - Пренасяте се да живеете при родителите си, за да спестите пари от наем, като ги убеждавате, че така ще е по-добре за тях, понеже ако им стане лошо, ще може да помогнете. Oт ситуацията на тях веднага им прилошава, но вие ги свестявате с вода и шамари.
Стрелец - Отказвате се от децата си, след като разбирате, че като едни напълно завършени посредствени хора и те са започнали да пускат сторита в инстаграм.

Козирог - Сайтовете за имоти ще ви показват съобщение, че сте бедни и нищо читаво няма да си вземете, така че по-добре да се откажете от безкрайно гледане.

Водолей - Отказвате да ходите на море, заради силната ви прилика с медуза, която хората ще се опитат да върнат обратно във водата.

Риби -  Изпадате в след отпускарска депресия, която ви кара да се запитате дали няма да ви е по-добре да живеете в гората сред дивите животни вместо в капиталистическия и материален свят.

Имате ли си маймуна?

Избери отговор!
Край