Седмичен не!хороскоп: 20.07 - 26.07

Jul 20, 2020     beasta     3860
Овен - Без да искате нарушавате етническия мир с твърдението си, че българската баклава е по-хубава от турската.

Телец - Радвате се, че има неспирни протести най-вече заради това, че няма да ви се налага да водите семейството си на море.

Близнаци - Представяте си колко срам ще берете, ако пуснат видео като на Бойко от у вас - разхвърляно навсякъде, а в чекмеджето вместо евро - крем за ръце и крака.
Рак - Занимават ви с  работа по време на отпуската ви, което не е приятно, но кой ви е виновен, че си взехте служебния телефон и лаптопа.

Лъв - Вместо да заведете децата на увеселителен парк и влакче на ужасите, ще минете два пъти с колата по вълните на магистрала Тракия около Стара Загора.

Дева - Надявате се пак да се върнат строгите мерки за социално дистанциране, за да могат да ви отпаднат 2-3 събития, които не успяхте да откажете.

Везни - След като половинката ви постоянно ви кара да си поръчвате храна по телефона, не виждате какво лошо има в това да си поръчате и жена по телефона.

Скорпион - Каните гости на вечеря, като на всеки измисляте определена задача и каква храна да донесе, за да не се занимавате и да ви излезе безплатно.
Стрелец - Намекват ви, че докато работите от вкъщи, гащите може и да не са задължителни, но в офиса ще е хубаво да си скриете срамотиите.

Козирог - По емпиричен път установявате, че колкото и ниска температура да зададете на климатика, той няма да духа студено, ако е пуснат “на слънце”.

Водолей - Вместо на екскурзия до Мачу Пикчу, без да искате отивате на Пичку си материно.

Риби - Заспивате на работното си място, с което всъщност сте по-полезни, защото иначе пречите на останалите и никой нищо не може да свърши.

Как ще почивате това лято?

Избери отговор!
Край