Седмичен не!хороскоп: 13.07 - 19.07

Jul 13, 2020     beasta     4047
Овен - Нямате нужда да от средство против комари, защото жена ви е змия, а тях ги е страх от влечуги.

  Телец - Радвате се, че пак има протести срещу правителството, защото така ви се връщат спомени от преди 7 години, когато не бяхте толкова стари и дебели.  

  Близнаци - Признавате си, че обикаляте магазините в мола, за да си дезинфекцирате ръцете безплатно.
  Рак - Опитвате се да яхнете протеста, за да го използвате за лични цели и да информирате ресторантите, които стържат краставицата за таратора, че са тъпанарски.

  Лъв - Купувате си мъжки сандали за лятото, но колегите ви ви информират любезно, че “мъжки” и “сандали” не върви в едно изречение.

  Дева - Това лято ще прескочите почивката в Гърция, защото един положителен тест, като този за бременност, ви стига за тази година, не е нужно и PCR такъв.

  Везни - Слагате си силикон с подръчни материали от железарията и придобивате съвсем нов вид, който пак е отвратителен, но поне е забавен. 

  Скорпион - Раздавате на всички от реакцията за “грижа” във фесйбук, с което се надявате, че ще поправите имиджа си безсърдечен социопат.
  Стрелец - Излизате да хвърлите боклука и се връщате в края на септември с тен, без пукната пара, но пък с много истории, които да разкажете на семейството си.

  Козирог - Питате МВР дали може да набие и няколко ваши познати, които имат нужда от малко твърда ръка, за да влязат в ред.

  Водолей - Опитвате се да си свалите маската от лицето, но понеже се е сраснала с вас, сваляте и пласт кожа.


Риби - Пишете на Ахмед Доган да го питате дали можете да отседнете в някоя от стаите на сарая за следващата седмица, като предварително се извинявате, че не сте предупредили по-рано.

Какво толкова може да очакваме от тая седмица?

Избери отговор!
Край