Седмичен не!хороскоп: 27.08 - 02.09

Aug 27, 2018     beasta     4033
Овен - Желанието ви за незабравимо лято се сбъдва, след като прихващате полово предавана болест, която ще ви преследва поне няколко месеца.

  Телец - Подобно на фалшивите таксита, създавате Търговски регистър Супершанс, в който записвате фирми на промоционална цена от 500 лева.

  Близнаци - Липсва ви времето, в което най-киселото нещо в живота ви бяха дъвките Шок, а не нежната ви половинка след тежък ден в службата.
  Рак - Правят ви комплимент, че сте като смокините - в момента сте зелени и неприятни, но като остареете и започнете да падате по земята, има някакъв шанс хората да ви харесат.

  Лъв - Опитвате се да обясните на колегите си в стаята, че миризмата, която усещат, идва от пакет снакс, а не от вашата отделителна система.

  Дева - Понеже вече имате деца ученици, променяте отношението си към 15 септември и се надявате първият учебен ден да дойде възможно най-скоро, за да не ги пратите да изразходват енергията си с каторга.

  Везни - Сънувате кошмар, в който трябва всеки ден да правите едно и също безсмислено действие в угода на командващ ви идиот, но после осъзнавате, че не е сън, а истинския ви живот на работа.

  Скорпион - Искате да се върнете в родния си град с обяснението, че камъкът си тежи на мястото, но родителите ви напомнят, че техният малък апартамент не става за каменоделна и е по-добре да си седите там, където сте си.
  Стрелец - Сигурни сте, че ако продължавате да живеете по същия начин, най-вероятно няма да доживеете дълбока старост, но предвид възможността ГЕРБ все още да е на власт тогава, това не ви се струва като нещо лошо.

  Козирог - Докато слагате зимнина, без да искате затваряте и консервирате мечтите си в един от бурканите с лютеница.

  Водолей - Стартирате кариера на влогър, защото светът наистина има нужда да разбере какво мисли за живота посредствен човек като вас.


Риби - Желанието ви за спортуване е потушено от застудяването на времето и необходимостта от допълнителен слой плът за топлина през наближаващата есен.

Наистина ли си губите времето с тази анкета?

Избери отговор!
Край