Седмичен не!хороскоп: 07.11 - 13.11

Nov 7, 2022     beasta     6035
Овен - Питат ви дали не е време да си свалите грима от Хелоуин, без да подозират, че нямате грим и просто така си изглеждате.

  Телец - Ако си вършихте работата със същата страст, с която се разсейвате с ютуб видеа, може би нямаше да ви се налага да работите извънредно.

  Близнаци - Докато сте в метрото, ви удрят в лицето с ръкавица, но не за да ви поканят на дуел, а защото е фрашкано и няма място.
  Рак - Оправдавате закъсненията си за работа с инфлацията, която не ви позволява да пиете всеки ден кафе и затова се налага да се наспивате натурално.

  Лъв - Не ви харесва, че се стъмва рано, защото с вашето зрение, стане ли 17 часа, вече се чувствате като къртица с махмурлук.

  Дева - Канят ви на родителска среща, но вие лъжете, че сте в командировка в чужбина, защото знаете, че ще берете срам.

  Везни - Спестявате пари, като не си купувате еротично бельо, защото и без това няма подходящ размер за вашето телосложение.

  Скорпион - Окей сте с това, че ще дадем оръжие на Украйна, защото не вярвате, че нашите военни могат да боравят безопасно с него, вземайки предвид възрастта му.
  Стрелец - В целия ви вход мирише на кисело зеле, което ви подсеща, че тази година сте закъснели със слагането на зимнината.

  

Козирог - Иска ви се да си намерите доходоносна работа в интернет, но по възможност, без да си показвате гениталиите на непознати.

  Водолей - Сигурни сте, че ще вземете поне 50 000 лева от Стани богат, ако по някакъв начин успеете да прескочите въпросите до първата сигурна сума.


Риби - Мечтаете си за почивка в Пунта Кана, но едва ли ще стигнете по-далеч от Полски Тръмбеш.

Каква зодия е мандатът за съставяне на правителство?

Избери отговор!
Край