Седмичен не!хороскоп: 18.11 - 24.11

Nov 18, 2019     beasta     4164
Овен - Признавате на половинката си, че ако вкъщи е останал само 1 аспирин, то по-скоро предпочитате да го сложите в туршията, отколкото да го дадете на нея.

  Телец - Подарявате на близките си това да са гаранти по няколко ваши бързи кредита, които ще вземете от квартални мутри.

  Близнаци - Признавате си, че вече сте на възраст, в която любимите ви нощни заведения са баничарниците, които отварят към 6 сутринта.
  Рак - Записвате се на кастинг за порно актьори и за изненада на всички ви взимат, но за участие във филми само с хора от вашия пол и то не откъм активната страна. 

  Лъв - Пробвате уред за изсмукване на секрети от носа, който се връзва към прахосмукачката, но мощността му се оказа твърде голяма и при първата проба оставате без мозък.

  Дева - Казвате “наздраве” на колега в офиса, който киха и оттам се почвате на греяна ракия до другия ден на обед.

  Везни - Без да имате нужда, си пускате болничен до края на годината като за последно преди да спрат да изплащат 1-я ден от него и да я досъсипят тая държава.

  Скорпион - Записвате си в Тиндър информацията, че имате прахосмукачка и не се страхувате да я използвате и това автоматично ви докарва над 50 кандидат-жениха. 
  Стрелец - Ще ви се да се проявите като предприемач и да създадете нова услуга за нещо споделено, засега ви хрумва единствено идеята за споделено отделяне на газове, за да не се цапа навсякъде, а само на определени за целта места.

  Козирог - Правите последен опит да се научите да свирите на музикален инструмент, като този опит се оказва последен, защото съседите ви не издържат и ви пребиват с контрабаса, който сте подхванали.

  Водолей - Обзалагате се със себе си, че Великобритания ще излезе по-бързо от ЕС, отколкото вие ще се научите как правилно се произнася "пращина".


Риби - Осъзнавате, че по една или друга причина у вас има толкова много тикви, че най-вероятно можете да подобрите световния рекорд за най-голям тиквеник, с което да засегнете Бойко Борисов.

Какво толко?

Избери отговор!
Край