Седмичен не!хороскоп: 07.05 - 13.05

May 7, 2018     beasta     4986
И без това тази седмица няма да генерирате голямо КПД на работа, така че вижте си бъдещето, свиркайте се, но не си носете нови дрехи, защото са доста грозновати и се излагате.

Овен - Купувате си крава, с която осмисляте отворената си тераса, сутрешното кафе, таратора на обед и по някое време хубава вечеря с приятели.
 
Телец - Инсталирате си тиндър, но си правите фалшив женски профил с надеждатa, че ще излъжете някакви чичовци, които да ви помогнат да си качите дивана до петия етаж.  

Близнаци - Предлагат ви да заемете държавен пост, но вие отказвате, защото сте сигурни, че е само заради наедрялото ви шкембе, което излъчва мързел и апатия.
Рак - Правите се на разсеяни и не ходите на работа цяла седмица, защото не сте разбрали кога точно са почивните дни и по-добре така, за да не стане объркване.

Лъв - На улицата случайно ви объркват с избягала от плод и зеленчука аспержа, което води до няколко часа обяснения, че всъщност сте пащърнак.

Дева - Освобождават ви от работа, а вие не знаете дали да се зарадвате, че ще имате почивка цяло лято или да ви е тъжно, че ще трябва да си ядете чорапите.

Везни - Слагате си истински таралеж в гащите, за да проверите дали пък няма да ви е някак по-спокойно и приятно, знаейки, че най-накрая има нещо смислено около интимните ви части.

Скорпион - Колебаете се дали сега, когато времето навън става за къси гащи, е редно да си обръснете краката или по-добре не, за да имате своя собствена визия, пък била тя и на новородено шимпанзе.
Стрелец - След празниците придобивате форма, цвят и здравина на захарен памук, което не е твърде лошо, защото предизвиквате усмивки в околните.

Козирог - Желанието ви да си закупите електрически автомобил бива отрезвено от състоянието на банковата ви сметка, но като компромис си купувате пасатор.

Водолей - Докато сте на обяд с колегите, случайно признавате, че ги мразите всичките и ако беше законно, отдавна щяхте да сте ги застреляли.

Риби - След като ги оставите няколко часа без надзор с новата си холна гарнитура, ще започнете да съжалявате, че спасихте няколко агнета от смърт покрай Гергьовден.

Защо няма зодия репичка?

Избери отговор!
Край