Седмичен не!хороскоп: 23.04 - 29.04

Apr 23, 2018     beasta     4550
Имате още около 17 минути, за да влезете във форма за лятото, така че ги използвайте внимателно. Ако пък смятате, че е прекалено късно за такива дейности, поне си вижте бъдещето:

Овен - Опитвате се да обясните на случайни минувачи, че не си епилирате подмишниците, защото се опитвате да подобрите рекорд по растеж, стил и харизма.
 
Телец - Докато търсите заведението, предлагащо най-добрата цаца, случайно попадате в Съдебната палата и офиса на главния прокурор.

Близнаци - Ще ви обяснят, че не бива толкова да тъгувате по комунизма, защото ако не си беше отишъл, отдавна щяха да са ви пратили в трудов лагер.
Рак - Разбирате, че въпреки алкохола, сайдерите са пълни със захар и това лято на плажа отново ще сте в ролята на подут тюлен, който не бива да се показва без дрехи.

Лъв - Нямате търпение да отидете на фирмения тиймбилдинг и в момента, в който всички са пияни, да накарате шефа си да ви обещае, че ще ви вдигне заплатата.

Дева - Докато сервирате сладолед на гостите си, слагате по малко черен пипер и индийско орехче в него, за да не им хареса и да остане повече за вас.

Везни - Не можете да решите дали да признаете, че сте дебели или да скалъпите история за подут корем от газове, които дебнат подходящ момент за излизане.

Скорпион - Обмисляте да инвестирате в криптовалути, като пребиете някой от постоянно дрънкащите глупости ви приятели и използвате техния криптопортфейл.
Стрелец - Заменяте търкането на билетчета с далеч по-смислено и евтино начинание, а именно слушане на първите албуми на Бойка Дангова.

Козирог - Арестуват ви с подкуп от 70 сухи шпека Бургас, но не могат да ви осъдят, защото докато стане време за делото, полицаите са унищожили вещественото доказателство посредством изяждане.

Водолей - След като за пореден път не можете да си харесате подходящи слънчеви очила, оставате с впечатление, че проблемът не е в очилата, а по-скоро в грозноватата форма на лицето ви.

Риби - Системното недоспиване ще ви доведе до състояние, в което замяната ви от компютър ще е толкова лесна, че за целта може да се използва античен Правец 16.

Коя зодия е най-корумпираната?

Избери отговор!
Край