Седмичен не!хороскоп: 29.03 - 04.04

Mar 29, 2021     beasta     4248
Овен - Проблемът със запушването на Суецкия канал ви напомня ужасно много на случая, която бяхте запечени една седмица и единствено голямото количество английска сол успя да разреши проблема.

  Телец - Пускате доноси до работодателите на всички хора, които не ви харесват, с което доказвате, че явно има защо да ви ненавиждат.

  Близнаци - Ще изчакате с ваксинирането, докато разрешат да си направите микс от всички възможни ваксини, който след продължително разбъркване и щипка доматен сок, да ви ударят наведнъж.
  Рак - Толкова сте сигурни, че локдаунът ще продължи над обявените 10 дни, че си поръчвате онлайн тоалетна хартия, за да не се биете пак с хората по магазините за последни бройки.

  Лъв - Най-вероятно ще решите за кого ще гласувате едва след като влезете в изборната секция и набързо се замислите коя от партиите ви дразни най-малко.

  Дева - Обаждат ви се по телефона, за да подпишете нов 3-годишен договор за интернет и телевизия, но на малко по-висока цена за значително по-лоша услуга.

  Везни - Прекарвате дните си в писане на злобни коментари под новините от страната, с което се отървавате от всичката натрупана злоба и после сте душички.

  Скорпион - Не се гордеете с това, но сте готови да шпионирате за Русия срещу една-две бутилки висококачествена водка на месец.
 

Стрелец - Лъжете, че ще гласувате за която партия ви прати пакет с продукти до дома вкъщи, защото ви мързи да излизате, да се съобразявате с коридора за възрастни и накрая да трябва да си плащате покупките.

  Козирог - Взимате прекалено на сериозно деня за размисъл преди изборите и решавате, че въобще не сте щастливи, че ще се разведете и ще живеете на село.

  Водолей - Признавате, че нестинарството е впечатляващо, но сте на мнение, че далеч по-болезнено е да се ходи в стаята на детето, след като си е играло с лего по земята.


Риби - Минавате на хранителен режим, в който не трябва да ядете въглехидрати, захар, мазнини и въобще не трябва да правите нищо, което носи радост в живота.

Каква зодия е кандидатът, за когото ще гласувате?

Избери отговор!
Край