Седмичен не!хороскоп: 08.06 - 14.06

Jun 8, 2020     beasta     3690
Овен - Изпращате детето на детска градина и всичко щеше да е супер, ако имаше как да изпратите някъде и изгората си за поне седмица, та да си починете като хората. 

  Телец - И тази седмица ще продължите да използвате коронавируса като удобно средство за отказване на всякакви покани, където не ви се ходи. 

  Близнаци - Гордеете се, че сте честен и принципен човек, но все пак си мислите дали нямаше да е по-добре да се продадете на някой едър бизнесмен 1-2 пъти и да си оправите живота.
  Рак - Недоумявате как е възможно половинката ви да прилича толкова много на сом, а всъщност да не обича да яде точно тази риба.

  Лъв - Опитват се да ви продадат шафран на изгодна цена, но вие не се съгласявате, защото не правите разлика между шафран и шафрантия.

  Дева - Не разбирате защо семейството ви не одобрява да кръстите детето си test123, след като повечето файлове на десктопа ви се казват точно така.

  Везни - Обтривате се с прясна коприва, защото сте мазохисти, но и за да си спомните щастливото и безгрижно детство.

  Скорпион - Не разбирате защо в Тиндър попадате само на странни откачалки без изглед за хубаво бъдеще, точно като вас.
  Стрелец - Тъкмо ще се върнете в офиса, ще прекарате няколко минути с колегите си и веднага ще разберете защо толкова много ви харесваше да си работите от вкъщи.

  Козирог - Гледате цената на недвижимите имоти и се чудите дали първо тя ще срине или чувството ви за разум, което не ви дава все още да нашиете стотици хиляди евро за апартамент в София. 

  Водолей - Неразбирателството ви със съседите взима нова връх, когато те не спират с ремонта, а вие, за да ги накажете, пускате мощно чалга без да подозирате, че на тях всъщност това им харесва.


Риби - Прекалявате с черешите и без да искате предизвиквате лека турболенция в градския транспорт.

Изненадани ли сте, че е юни?

Избери отговор!
Край