Седмичен не!хороскоп: 07.06 - 13.06

Jun 7, 2021     beasta     3708
Овен - Налагате санкции на жена си по закона Магнитски, според които няма право да ви мрънка в следващите три години, защото ще ѝ замразите активите - два чорапогащника и очна линия.

  Телец -  Доказвате, че животът е кръговрат, защото се превръщате в един от онези ужасни хора, които нямат търпение да е събота сутрин, за да започнат с бормашината.

  Близнаци - Възползвате се от предимствата на това да си възрастен, като изяждате цяла торба с чипс, а после два шоколада, без някой да ви мрънка, че ще си развалите вечерята.
  Рак - Изказвате титанична мисъл, че няма особен смисъл да се ваксинирате, ако това лято няма да ходите в Гърция.

  Лъв - Ако затворят сайтовете за имоти, най-вероятно продуктивността ви на работа ще се увеличи с 200%.

  Дева - Ако трябва пак да се върнете в офиса, ще кажете, че сте прокажени и за да не заразите другите, по-добре да си седите вкъщи.

  Везни - Нямате търпение да е баш лято, да си лежите спокойно на плажа с биричка в ръка, а на два метра от вас да се съдират да реват деца, по които да крещят нервни родители.

  Скорпион - С усмивка си спомняте за първото ви гадже и как си обещахте, че завинаги ще сте заедно или докато след седмица не не ви писне, както стана във вашия случай.
  

Стрелец - Като канибал, се чувствате доста натъжени, че вече няма да можете да си поръчвате органи от Правителствена болница.

  Козирог - Проваляте се в опита си да докажете, че е възможно да си веган, но въпреки това да да не си загубил връзка с кораба майка.

  Водолей - Точно когато си мислите, че положението не може да стане по-зле, ви се прецаква тоалетното казанче и изпадате в немилост.


Риби - Обяснявате лудостта си с изненадващи хормонални промени в тялото, но всички знаят, че вие сте си шашави от малки.

От коя страна сте?

Избери отговор!
Край