Седмичен не!хороскоп: 07.10 - 13.10

Oct 7, 2019     beasta     3981
Овен - Предстои ви организирането на голям купон и за да стане грандиозно, се опитвате да се свържете с дилъра на Волен Сидеров.

  Телец - Пускате си провокативни снимки в инстаграм с цел провокация към обществото и тема за размисъл, дали отпуснатата кожа и големият корем всъщност не са по-добре от силиконови цици.

  Близнаци - Започвате да ходите на психолог, защото имате много пари, пренебрежими проблеми и доста свободно време.
  Рак - Изскубвате си веждите, защото не си ги харесвате и се надявате, че на тяхно място ще ви израстат по-хубави.

  Лъв - Сигурни сте, че ако не ви беше срам, бихте впечатлили журито на България търси талант с миризлива флатуленция, продължаваща поне 10 минути.

  Дева - Понеже обичате всичко да е планирано предварително, отсега ще боядисате яйцата за Великден.

  Везни - Впечатлявате половинката си с все по-иновативни ястия, но тази седмица ще надминете себе си със студени спагети с кетчуп и пръжки.

  Скорпион - След като нищо друго не помага, за да повишите ефективността си и да намалите разсейванията, започвате да използвате памперс за възрастни.
  Стрелец - Случайно забременявате от Благой Георгиев, това е.

  Козирог - Запозвате се с жена, с която бихте искали да прекарате живота си, ако въпросната се съгласи да си смени името и вече да не се казва Хортензия.

  Водолей - Прекалявате с яденето на маково семе с надеждата, че ще си докарате ефект, близък до този, който се получава при приемането на опиум венозно.


Риби - Поръчвате си парфюм от сайт, за който не сте чували преди, доставката е бърза, но вместо парфюм, получавате бурканче с кисело зеле.

Каква зодия е есента?

Избери отговор!
Край