Седмичен не!хороскоп: 21.10 - 27.10

Oct 21, 2019     beasta     4123
Овен - Претърпявате ПТП с електрическа тротинетка, което освен физическа травма, ви докарва и унизителни подигравки.

  Телец - Без да сте го искали, ще ви изберат за общински съветник, само защото сте с костюм на профилната си снимка във фейсбук.

  Близнаци - Излиза ви ечемик на окото, а вие вместо да се ядосвате, се радвате искрено, защото още половин кило от същото и ще си направите питка.
  Рак - Хващате зелена вълна от светофари с колата и без да искате попадате в Босна и Херцеговина.

  Лъв - Не се притеснявате от това, че не сте добър родител, защото сте спокойни, че ако ви вземат детето, ще го пратят на по-хубаво в Норвегия.

  Дева - Отказвате да страдате сами затова, че не можете да спите нощем и започвате да звъните на разни хора по нощите и да ги будите за солидарност.

  Везни - Започвате да се мажете с крем против бръчки, но ви уведомяват, че това вашето не са бръчки, ами просто сте си грозни.

  Скорпион - Родителите ви информират, че ще ви оставят без наследство, защото сте хаймани, а на тях сега им е паднало да го живеят тоя живот. 
  Стрелец - Опитвате се да си намерите богат мъж, който да ви води по почивки, но не съобразявате, че за целта трябва да сте първо жена, второ млада и трето красива. 

  Козирог - Притеснявате се от военните действие на Турция, защото ако стане нещо там, няма да има откъде да си пазарувате евтини тоалетна хартия и прах за пране.

  Водолей - Подарявате игуана на жена си с успокоителните думи, че по този начин вече ще има нещо по-грозно от нея вкъщи.


Риби - Преживявате трудно деня за размисъл и от много мисли за живота, работата, приятелите и т.н., изпадате в продължителна и тежка депресия.

Кога ще свърши лятото?

Избери отговор!
Край