Седмичен не!хороскоп: 12.12 - 18.12

Dec 12, 2022     beasta     6876
Овен - Изключват ви от БСП, защото сте под 60 години и не разсъждавате като оял се язовец и с това секват мечтата ви да доживеете 60 и да разсъждавате като оял се язовец.

  Телец - Взимат ви да играете Гринч, но не само заради визуалната прилика, ами и защото сте сухари по душа и със зеленясала козина.

  Близнаци - Не сте поканени на тазгодишното коледно парти, защото във фирмата ви все още си спомнят как поръчахте кючек и направихте золум.
  Рак - Имате харизма на смачкан червей, но това не ви пречи с опитите да станете инфлуенсър в инстаграм.

  Лъв - Радвате се, че Световното е към края си, защото ако имаше още толкова мачове, щеше да ви се наложи да си заложите апартамента, за да си покриете дълговете.

  Дева - Негодувате срещу Австрия и Нидерландия, задето не ни пускат в Шенген, но пък от друга страна се радвате, защото ги смятате за глупави нации и е логично да не сме при тях.

  Везни - Доброволно си пускате Марая Кери, защото Коледа чука на вратата, а вие не само, че все още не сте украсили, ами и все още не ви се е доповръщало от едни и същи песни.

  Скорпион - Отивате в гората за истинска елха, но понеже сте непохватни, се връщате със скъсани гащи и малко мъх.
  Стрелец - Ще ви се тийнейджърът вкъщи да бъде задръстен като вас, за да не ви се налага да го мислите и да се притеснявате постоянно за него.

  

Козирог - Превръщате се в едни от онези инфантилни хора, които си слагат еленски рога на колата, сякаш не е достатъчно, че имате нелеп автомобил.

  Водолей - Нарочно си бръснете брадата, защото както сте малко по-мургави, като нищо ще ви вземат за мигрант и ще ви искат 50 евро само за това, че сте на магистрала Тракия.


Риби - Спомняте си за Коледа като деца и как Дядо Мраз, въпреки че най-вероятно е русофил, все пак ви посещаваше и ви даваше подаръци.

Въпрос от дете със запазен словоред: Кой повече супергерой ви харесва?

Избери отговор!
Край