Седмичен не!хороскоп: 07.01 - 13.01

Jan 7, 2019     beasta     3831
Овен -  Разваляте празненство за рожден ден и психиката на една дузина хора, явявайки се на партито само по панделка.

  Телец - Тръгвате нощес гол до кръста да тичате до парламента, с надеждата, че охраната ще ви пусне да пренощувате вътре и да ядете от кюфтетата в стола.

  Близнаци - Плашите децата си, че ако не слушат, ще им вземете смартфоните от ръцете и ще им дадете телефони с шайба.
  Рак - Не ходите цяла седмица на работа с оправданието, че водата в колените ви е замръзнала и не можете да се движите.

  Лъв - Канят ви на имен ден, а вие използвате ситуацията, за да си поканите други приятели и да излезе, че сте ги черпили.

  Дева - Въпреки че черното ви прави слаби, избягвате да се обличате с тъмни дрехи, защото още повече заприличвате на избягал от обичайното си местоживеене тюлен.

  Везни - Достигате нови висоти във вързката си, след като ви запознват от първо лице с термина Dutch oven.

  Скорпион - Слагате си чорапогащник под дънките, за да ви е по-топло и да не ставате жертва на принудителна епилация от денима.
  Стрелец - Ще прекарате цялата седмица в тревожност относно това, че студовете тепърва започват, а вие вече привършвате запасите от домашно червено вино.

  Козирог - Влизате в разгорещен спор на тема колко време трябва да седи елхата отвън и не е ли по-добре направо да се разведете.

  Водолей - Започвате да си правите отсега планове за празнуване на следващата Нова година, за да не става като сега и пак да се окажете с роднини.


Риби - Получавате възнаграждение за успешното пресъздаване на снежен човек, което осмисля облата ви форма, получена след празниците.

Кому е нужно студеното?

Избери отговор!
Край