Седмичен не!хороскоп: 14.01 - 20.01

Jan 14, 2019     beasta     3824
Овен - Кандидатствате за астронавт с мотивацията, че можете да изпеете Излел е Дельо Хайдутин, ако срещнете извънземни и това се случи да им е любима песен.

Телец - Заклеймявате Пловдив като кофти културна столица, щом по кръчмите не продават греяна ракия със сланина за мезе.

Близнаци - Опитвате се да убедите децата си, че вместо куче е по-добре да си вземете домашен любимец шаран, който като поотрасне ще можете да оползотворите.
Рак - Без да искате, откривате нов вид сирене, след като намирате отворено мляко в хладилника от 2016-та година.

Лъв - На този етап от живота си сте, че дори баба ви ще ви каже истина, че сте дебели и трябва спешно да направите нещо.

Дева - Ще си признаете, че не носите шала, който ви подариха наскоро, защото въпросният върши идеална работа като уплътнител на прозорците и за забърсване на конденз.

Везни - Още е началото на годината, а вие ще успеете да се класирате като непослушни и смотани в списъка на Дядо Коледа.

Скорпион - Ще си намажете главата обилно с чесън с надеждата, че ще възвърнете малко от окосмяването си там, но вместо това, ще се сдобиете с гъста гора от косми подмишниците.
Стрелец - Слагате си памук в задния джоб на гащите, за да може като се подхлъзнете и паднете по дупе, да омекотите поне малко удара.

Козирог - Ще спрете да пиете алкохол, за да подобрите здравословното си състояние, но няма да има кой знае колко файда, защото ще се споминете от скука.

Водолей - Подстригвате се при нескопосан фризьор, за да може да обвините конкретно него за тотално отблъскващия ви външен вид.

Риби - Ще държите изпит по предмет, на който изобщо не държите, но все пак ще е хубаво, ако планът да препишете от пищови, издържи.

Може ли януари и февруари да са само по 2 седмици?

Избери отговор!
Край