Не!хороскоп: Какво им липсва на зодиите от преди извънредното положение?

Mar 30, 2020     beasta     5003
Овен - Да се бутате и блъскате в метрото с разни хора и да си отбелязвате наум точки всеки път, когато туловището ви надделее над някоя възрастна дама с бастун.

Телец - Липсват ви старите новинарски емисии, в които не всичко е за вирус от прилеп, а има и информация за нивото на река Дунав.

Близнаци - Липсва ви уютът вкъщи, където винаги е било приятно разхвърляно и мръсно, а сега с всичкото това свободно време, не оставяте и частичка прах да се задържи.
Рак - Най-голямата ви болка е, че вече сутрин пенсионерите имат законно право да опипат всички зеленчуци преди вас в супермаркета. 

Лъв - Шкембе чорбата от шкембеджийницата до затвора - може и да не е най-добрата в София, но ви е любима.

Дева - Най-много ще се затъжите за времената, в които само един от съседите ви си оставяше обувките пред вратата, а не като сега, когато всички така правят.

Везни - Липсва ви да си лежите на дивана, но не за да си спасите живота, а за да се отдадете на любимото си хоби - лентяйство, когато имате важни задачи.

Скорпион - Да си разхождате кучето навън за негово или ваше удоволствие, а не защото е единственият ви вариант да излезете от вкъщи. 
Стрелец - Най-много ще ви тежи това, че няма как да се правите на заети на работа и да се прибирате с 2-3 часа закъснение при семейството си, което иначе много обичате, но ако може само да прекарвате по-малко време с него.

Козирог - Липсват ви колегите, пред които да се правите на интереси, разказвайки едни и същи стари смешки от фейсбук, както и тяхната любезност да се правят на развеселени.

Водолей - Нищо, вие сте си темерути от много преди извънредното положение.

Риби - Липсва ви това да сте уникални с крещенето си през терасата по някакви хора. Сега всички, които се чувстват социално отговорни, го правят и хокат другите да се прибират.

Какво ви липсва в не!анкетите?

Избери отговор!
Край