Седмичен не!хороскоп: 01.02 - 07.02

Feb 1, 2021     beasta     4024
Овен -  Започвате да инвестирате на борсата, като следите reddit за ценните финансови съвети, с които сте готови да загубите всичките си 13 лева спестявания. 

  Телец - Радвате се, че отварят фитнесите, за да може малко интернет протранството да се изпразни от тестотостеронени хора, които агресират с коментари, вместо на лежанката.

  Близнаци - Не споделяте със семейството си, че моловете ще отворят, за може да си спечелите още известно време да не ходите там.
  Рак - Попадате в задръстване в Младост и когато излизате от него, вашата младост вече е минала и имате внуци.

  Лъв - Признавате си, че идеалът ви за жена е Ангела Меркел, защото е жена с положение, дисциплина, опит и пари.

  Дева - Изявявате желание да се ваксинирате с руската ваксина, защото дори и да не работи, няма да е неочаквано и чак такава изненада като при другите.

  Везни - Мечтаете да си купите Тесла, но в близките години най-близкото до това, което ще можете да си позволите, е бързовар.

  Скорпион - Застъпвате се за праватa на Навални, но не осъзнавате, че вкъщи и вие сте диктатор, който не позволява на жена си да използва автомобила и участва в изборите.
  Стрелец - Правите семейно посещение на Икеа, където уж без да искате се загубвате и за да преживеете мъката, се прибирате вкъщи, дърпате завесите, наливате си биричка и си пускате филм.

  Козирог - Предлагате на жена си вместо да я заведете на екскурзия във Франция, да напазарувате от Лидл по време на френската седмица и по този начин да спестите пари и опасност от заразяване.

  Водолей - От седем дни в седмицата, ще прекарате 5 запечени, което е достатъчно, за да ви се скапе уикенда, който ще прекарате в тоалетната.


Риби - Без да искате, се пускате на фрийрайд каране по улицата пред блока, защото никой не е изчистил отпред и се е заледило.

Какво ще ви донесе ретроградният Меркурий?

Избери отговор!
Край