Седмичен не!хороскоп: 11.06 - 17.06

Jun 11, 2018     beasta     4328
Овен - Надявате се, че поговорката, в която се казва, че където е текло, пак ще тече, няма да се окаже вярна за вас и вашата диария.

  Телец - Нямате търпение да започне Световното първенство по футбол, за да инвестирате целия ви семеен бюджет в залагане на мачове.

  Близнаци - Тъкмо ще се зарадвате, че сте купили 10 килограма от най-едрите череши, които някога сте виждали, и те ще се окажат джанки.
  Рак - Лъжете жена си, че ви пращат на командировка за месец в забутано село без покритие за мобилните телефони, докато всъщност сте превърнали мазето си в ергенска квартира за гледане на Световното по футбол.

  Лъв - Започвате да боядисвате патладжани и да ги продавате като розови домати, бизнесът ви обаче не процъфтява, защото повечето хора са от село и знаят какъв трябва да е вкусът на доматите.

  Дева - Опитвате се да се храните като панда, за да видите дали и вие ще сте толкова сладки като тях, но за жалост 18-те килограма бамбук на ден ви се отразяват лошо и се превръщате в плондер.

  Везни - Печелите приза за най-скучен човек на света, докато завързвате необвързващ разговор с таен член на журито.

  Скорпион - Вдъхновени от несполуките на МВР, си пускате брада, за да не ви разпознаят хората, на които дължите пари.
  Стрелец - Записвате се на курс по самозащита, от който става ясно, че в случай на нападение, е най-добре за вас да крещите за помощ и да тичате с всичка сила.

  Козирог - Досега се измъквахте безнаказано, но тази седмица ще ви хванат, че вие сте изродът, който краде тоалетна хартия от офиса и си я носи вкъщи.

  Водолей - Докато обмисляте дали да почивате на българското Черноморие или в чужбина, шефът ви взима решение вместо вас, като ви уволнява дисциплинарно и вие прекарвате лятото в търсене на нова работа.

  Риби - Понеже този сезон не успяхте, нямате търпение да свърши лятото и да започнете да спортувате, за да подготвите тялото си за следващото лято.

Каква зодия е Световното?

Избери отговор!
Край