Седмичен не!хороскоп: 16.10 - 22.10

Oct 16, 2017     beasta     4710
Слагайте бъдещето в саламура и хайде в бурканите, че иде люта мека зима!

Овен - Ядосвате се, че сте сприхави и въобще не можете да говорите по телефонa, иначе досега да сте направили цяло състояние като ало-измамник.

Телец - Организирате уебинар на тема “Ефективни методи за обезсоляване на туршия”, което е най-полезното нещо, което сте правили някога в интернет.
Близнаци - Убеждавате приятелите си, че хапването на яйцата с черупките е не само полезно за костите, но и спестява около 5 часа седмично, ако това ви е основната храна.

Рак - Двоумите се дали да си преместите тоалетната извън жилището, за да живеете така, както са живели прадедите ни едно време.

Лъв - На ежегодния тиймбилдинг на фирмата влизате в ролята на досадния трезвеник, който записва с камерата на телефона сеира на колегите си и после ги изнудва със записите.

Дева - Ако все още не успявате да намерите себе си, може би това се дължи на факта, че не търсите на правилното място и все още не сте проверили на битака сред другите стари и непотребни вещи.

Везни -  В пробната за дрехи на мола маркирате тези, които сте си харесали, с леко опикаване отгоре, което гарантира, че никой няма да ви ги вземе, докато разглеждате още неща.
Скорпион - Започвате да твърдите, че вече сте кенгуру и се напъхвате в пазарските чанти на хората, които могат да си позволят по-скъпи продукти като Нутела и шпек салам.

Стрелец - Нямате търпение вече да е Коледа и да сте разочаровани от подаръците, които сте получили от най-близките си хора. 

Козирог - Понеже не сте внимавали, когато си пожелахте да живеете където и да е другаде, но само не тук, съдбата ви изпраща за постоянно в сърцето на Ислямската държава.

Водолей - Изчислявате, че ако искате да ходите с розова коса, далеч по-евтино и щадящо за косата ви ще бъде просто да си сложите фламинго на главата.

Риби - Информирате приятелка, че би могла да се възползва и да продава мазнината от косата си, понеже мазнината от патка е ценна.

Каква точно е ползата от вас?

Избери отговор!
Край