Седмичен не!хороскоп: 11.01 - 17.08

Jan 11, 2021     beasta     4015
Овен -  Тамън да приберете коледната украса, когато си давате сметка, че ще е по-добре да не го правите, защото сега е много удобно, като видите боклук на земята просто да го ритнете под елхата.

Телец - Спират ви туитър акаунта, но вие не разбирате, защото нито помните, че имате такъв, нито пък има шанс да се сетите за паролата му.

Близнаци - Карате си колата на сервиз, но и тайно се сбогувате с нея, защото не сте окей смяната на маслото да струва колкото цялата кола плюс пълен резервоар за нея. 
Рак - Притеснявате се от случващото се в САЩ, но повече се притеснявате от постовете и коментарите на майка ви във фейсбук относно геополитическата сцена.

Лъв - Отказвате да се ваксинирате срещу Ковид, защото ви е страх от ваксината и евентуалното чипиране, но сте окей да си купите ракия в пластмасово шише от случаен човек на улицата, защото от нея най-много да умрете.

Дева - Опитвате се да се уплашите с нещо, за да спрете да хълцате, но не се сещате за нещо страшно, освен банковата ви сметка, която е по-скоро смешна.

Везни - Разбирате, че късметите от баницата не работят, защото уж ви се паднаха “пари”, а още не е края на месеца и вече сте на червено.

Скорпион - Облечени с кожи като варвари, нахлувате в парламента, където учтиво ви насочват към най-близката река, в която може да бъде изиграно хоро за здраве.
Стрелец - Надявате се, че ако пак вали сняг, ще бъде от другата седмица, защото тогава ви свършва смяната да чистите пред блока.

Козирог - Не сте сигурни дали страдате от косопад или сте си такива по рождение - с кожа и характер на гущер и тук-таме някой косъм.

Водолей - Минавате на веган храна, но не заради здраве или любов към животните, а защото не можете да си позволите нещо по-скъпо от картофи и лук.

Риби - Заспивате от умора и не се събуждате преди навън да са цъфнали дръвчетата, което тази година се очертава да бъде около юли.

Как ви потръгна годината?

Избери отговор!
Край