Седмичен не!хороскоп: 18.03 - 24.03

Mar 18, 2019     beasta     4158
  Овен - Ако някой ден човечеството срещне извънземни, най-вероятно ще прати вас за първи контакт, за да може да ги стреснете с вида си и да избягат завинаги.

  Телец - Нанасяте средна телесна повреда, но ви оправдават, защото човекът срещу вас е използвал думата “плейтвам” и сте били в правото си.

  Близнаци - Заради консумацията на бобени култури, цяла седмица ще се чувствате като полицаи, използващи сълзотворен газ срещу протестиращи при вятър - ще ви люти на очите и ще щипе.
  Рак -  Съветват ви да се бръснете по-често, защото с набола брада заприличвате на бодливо прасе, което е малко по-лошо от обикновено прасе.

  Лъв - Нямате представа защо ви държат на работа, след като още преди няколко месеца спряхте да изпълнявате работните си задължения и ходите колкото да не е без хич.

  Дева - С изненада разбирате, че ангел хранител не е специален вид ангел, който се грижи за това да ядете достатъчно често, за да не умрете от глад.

  Везни - Сигурни сте, че ако не беше заради световната конспирация, в момента щяхте да сте милионер с поне няколко съпруги и лична камила.

  Скорпион - Започвате кариера на нов български рапър, като всичко, което ви е нужно, е слаботелесност и тънък мустак.
  Стрелец - Питате жена си дали може да излезете да пиете с приятели и само по погледа ѝ разбирате, че не само, че няма да излизате, ами и ще трябва цяла седмица да миете чиниите.

  Козирог - Докато спортувате, изгаряте повече калории, отклкото сте приели, в следствие на което изчезвате.

  Водолей - Преборвате проблемите със заспиването с няколко големи ракии, но пък вие се появяват ядове със събуждането.


Риби - Купувате си ароматизатор за кола, който слагате на врата като колие и си спеставяте къпането за поне месец.

Къси гащи?

Избери отговор!
Край