Седмичен не!хороскоп: 05.11 - 11.11

Nov 5, 2018     beasta     4315
Овен - Опитвате се да си засилите метаболизма, но вместо него засилвате косопада и положението с външния ви вид става още по-комично.

Телец - Рекламирате се пред работодатели като дете индиго, за да им подскажете, че ако ви наемат, ще спестят от канцеларски материали.

Близнаци - Питате жена си дали не смята, че вече трябва да свали маската на вещица, след като Хелоуин е минал и това се превръща в последното нещо, което някога ще изречете на глас.
Рак - Започвате да се наслаждавате на безсънието си, защото ако се замислите, това са няколко допълнителни часа, в които можете да упражнявате любимото си хоби - тъпченето с джънк храни.

Лъв - С изненада разбирате, че изкуственият интелект е напреднал до такава степен, че вече в офиса нямат нужда от вас и спокойно може да си се върнете на село.

Дева - Колегите ви ще се опитат да ви завъртят в страшна интрига, но кой да им каже, че нямат шанс срещу интригант номер 1 в страната.

Везни - Вместо сутрешна доза витамини, приемате 50-100 гр. ракия, за да се справите със сутрешните температури и за да направите деня си малко по-търпим. Наричате я "рикия", за да покажете отношение.

Скорпион - Признавате си, че ако не беше заради купуването на шоколад и сладолед, отдавна щяхте да сте зарязали корпоративния свят и да се занимавате с паневритмия по цял ден.
Стрелец - Не скривате, че толкова много пъти сте били на пазар Илиянци, че вече разбирате и говорите съвсем приличен китайски.

Козирог - Канят ви за гола фотографска сесия, но не като модел, разбира се, а като човек, разнасяш кафетата и купуващ вода.

Водолей - Палите си стари гуми и пластмаси вкъщи, за да свиквате с предстоящата след няколко седмици атмосфера навън.

Риби - Докато търсите лек за мазна коса, неочаквано откривате нестандартна рецепта за пържени картофи, които не изискват слънчогледово олио, а човешко такова.

Какво толкова може да се случи тази седмица?

Избери отговор!
Край