Седмичен не!хороскоп: 06.11 - 12.11

Nov 6, 2017     beasta     5288
Сега е времето да демонтирате старите и ненужни вещи у вас, които са останали още от комунистическо време, внимавайте само да не премахнете и мъжа си в процеса. Ето ви бъдещето накратко:

Овен - Участвате в неделен маратон с благотворителна цел, в което виждате идеална възможност да се затичате и повече да не се връщате при досадното си семейство.

Телец - Притеснявате се дали покрай европредседателството стоките няма да поскъпнат значително и да се налага и бирата да си варите сами.
Близнаци - Без да искате, поставяте рекорд на Гинес за най-дълги и неподдържани нокти на краката.

Рак - Не мислите, че е възможно да не сте се провалили като родител, щом детето ви харесва песните на Криско.

Лъв -  Водите жена си на битака вместо на мол, за да може поне като ще купува боклуци те да са евтини, а не по хиляда лева.

Дева - Чудите се дали си заслужава да учите още един чужд език, след като и български говорите с променлив успех.

Везни - Не знаете как да убедите жена си, че причината за дръпнатото ви поведение напоследък е притеснението, че туршията ви въобще не се получава.
Скорпион - Правите си профил в туитър с надеждата, че един ден като навършите 70 години ще ви изберат или за президент на САЩ или за кметски наместник в село Лопян.

Стрелец - Ще ви се да се научите да свирите на собственоръчно направена гайда, но понеже нямате агне, започвате да гледате котката, която и без това ви дразни, с други очи.

Козирог - Не можете да решите на курс по поезия или на фитнес да се запишете, за да впечатлите жена, която така или иначе ще ви отреже.

Водолей - Срамувате се, че с лекота можете да вземете решение дали да си подарите едноседмична екскурзия в Дубай за цялото семейство или да си вземете нови джанти за колата.

Риби - Зачитате се в уикипедия за историята на човечеството и все повече се замисляте дали вие специално сте произлезли от маймуните или от някакъв вид злобно влечуго.

Каква зодия е Архангел Михаил?

Избери отговор!
Край