Седмичен не!хороскоп: 04.01 - 10.01

Jan 4, 2021     beasta     4131
Овен -  Силно се надявате децата да тръгнат на училище и да изкарат така поне половин година, за да може да си отдъхне черният ви дроб.

  Телец - Едва сега осъзнавате, че руската салата, която приготвихте за Нова година, най-вероятно ще ви стигне до октомври.

  Близнаци - От една страна ви е страх да се ваксинирате, за да не ви чипират, но от друга се замисляте, защото е съвсем възможно чипът да пази от 5G.
  Рак - Използвате останалите ви пиратки от Нова година по възможно най-добрия начин, а именно като средство за разнообразяване в леглото.

  Лъв - Чак сега осъзнавате, че подаръците ви за Коледа са толкова безлични и скучни, че за разлика от други години, тази дори не бихте могли да ги продадете в olx.

  Дева - От толкова време не сте били в офиса, че даже и не сте разбрали, че фирмата ви е фалирала и реално сте без работа.

  Везни - Организирате романтична вечеря за половинката си, но вместо истински свещи, палите римски за допълнителна динамика.

  Скорпион - Чувствате се малко прецакани, задето сложихте зимни гуми на колата, пък сега няма сняг и ще трябва да карате с тях поне 30 години, за де не ви е яд.
  Стрелец - Четете по цели дни в гугъл как се краде ток, за да опитате и вие да навлезете в бизнеса с биткойни.

  Козирог - Докато спите, усещате леко неприятно убождане и тайно се надявате да е ваксина, но доколкото познавате половинката си, най-вероятно е извратен фетиш.

  Водолей - Инсталирате си тиндър, за да видите как върви пазарът, защото не можете да повярвате, че след толкова пробиране, баш текущата си половинка избрахте. 


Риби - Ще живеете с една идея по-леко, защото вече  сте се провалили грандиозно с повечето си новогодишни обещания.

Каква ще е годината за вас?

Избери отговор!
Край