Седмичен не!хороскоп: 28.05 - 03.06

May 28, 2018     beasta     4280
Бъдещето ви няма да е светло, но не се тревожете, светлината дразни очите и води до ослепяване. Вижте какво ще ви се случи тази седмица:


Овен - Категорично отказвате да ходите на почивка в Гърция, докато южните ни съседи не се научат, че не може да се направи хубава мусака без картофи.
 
Телец - Опитвате се да обясните на децата си, че единственият шанс да имат костенурка за домашен любимец е, ако я сготвите на супа, когато им писне и спрат да я гледат.

Близнаци - Искате от фризьора си да ви направи модерна прическа, но ако може да е за малко пари, което довежда до тотално, но пък евтино разочарование.
Рак - Не можете да решите дали да си купите нов и хубав диван или да използвате парите за нещо по-смислено като 2000 сладоледа от тези по левче от Лидъл.

Лъв - Изисквате от работодателя си да ви даде почивен ден за Деня на детето, защото го чувствате като личен празник, но вместо отпуск, получавате силен задвратник и заплаха за уволнение.

Дева - От лотарийните игри по телевизията ви се обаждат, за да ви поздравят за магарешката упорист, с която продължавате да търкате билетчета, въпреки че сте на ръба на оцеляването.

Везни - Опитвате се да приемете човека до себе си такъв, какъвто е, дори и това във вашия случай да означава нахален селянин със съмнителна хигиена.

Скорпион - Трудно ви е да се съсредоточите и да работи сериозно, което противно на предположението ви, че такъв е сезонът, се дължи на мързел и некомпетентност.
Стрелец - Докато си търсите гадже, случайно откривате потенциалната причина защо толкова време сте сами и като решение започвате да си слагате рол-он против изпотяване.

Козирог - Събуждате се в тялото на Жорж Ганчев, което отначало ви стряска, но после ви развеселява и ви носи настроение цяла седмица.

Водолей - Избягвате да си чистите ушите с клечки, за да може да съберете материал, с който да запушите малки дупчици в дограмата.

Риби - Приятелски ви съветват, че ако винаги след музикалните предавания се разпявате, може би трябва да гледате повече предавания за почистване на къщата и грижа за семейството.

Каква зодия е вратарят на Ливърпул?

Избери отговор!
Край