Седмичен не!хороскоп: 16.04 - 22.04

Apr 16, 2018     beasta     4369
Бъдещето е неприятно, но необходимо за оцеляването ви, един вид като ходенето на работа. Вижте какво дебне зад ъгъла или тоалетната чиния:


Овен - Планирате през уикенда да отидете за риба, но не в ролята на рибар, а в тази на рибата.

 
Телец - Не спирате да тормозите децата си, за да знаят от малки, че животът е тежък, гаден и лигльовците нямат място в него.

  Близнаци - Заплашвате САЩ, че ако не спрат с бомбите, ще се наядете с въглехидрати, които стомахът ви не може да преработи и ще им направите химическа атака пред посолството.

  Рак - Не се сещате за нещо, което ще ви липсва толкова много от студеното време, колкото греяната ракия със сланина.

  Лъв - Впечатлявате околните с това, че с напредването на годините все повече заприличвате на Сашка Васева.

  Дева - Приятелите ви събират пари, за да ви изпратят на незабравимо приключение - свободно пускане в Тихия океан, докато сте затворени в буре.
  Везни - Купувате си катафалка с ковчег вътре, за да се съобразяват всички с вас на пътя и да не ви свиркат заради това, че карате бавно.

  Скорпион - Кандидатирате се за мястото на Митьо Пищова в обществото, защото той изглежда се е оттеглил, а пък вие сте му точно копие.

  Стрелец - Купувате си нова рокля, в която не се побирате без половинчасово напъване, за да ви мотивира да отслабнете за лятото или да станете по-силни и напъването да се сведе до няколко минути.

  Козирог - Опитвате се да медитирате, за да се справите със стреса, но поради грешна техника си докарвате киселини.

  Водолей - Понеже ви е писнало от всичко, отваряте буркан кисели краставички, напъхвате се вътре и се надявате, че някой ще затвори и консервира отново буркана.
Риби - Изразявате певчевския си талант всеки ден в градския транспорт, което незнайно защо постепенно увеличава потока от пътници в нощните автобуси.

Родените тази седмица са зодия овен, но и хлъзгави бебета. Обосновете се:

Избери отговор!
Край