Не!Хороскоп: Какви онлайн курсове да карат зодиите, докато са вкъщи

Apr 13, 2020     beasta     4980
Овен - Педагогика, вече сте като учител с 20-годишен стаж, който крещи дори и като се опитва да шепне, липсва ви само тапията.

  Телец - Как да бъдем нинджа - като сте постоянно с тази маска, малко ви остава да се превърнете в следващия Микеланджело (не художника).

  Близнаци - Готварство, иначе рискувате да умрете от гозбите на жена ви, което е далеч по-мъчително отколкото от който и да е вирус.
  Рак - Стрелба с лък - искате да се научите още откакто гледахте Властелинът на пръстените и Леголас ви беше любим, но не смеехте да си признаете, за да не ви помислят за гей.

  Лъв - Религия, защото виждате, че по време на криза вамо вашият бизнес няма да бъде засегнат.

  Дева - Грънчарство - не заради друго, ами защото обичате боб в гърне, а сега няма откъде да си купите гърне.

  Везни - Градинарство, гадни домати от терасата пак би било по-добре от такива с коронавирус.

  Скорпион - Шев и кройка, за да може да си правите маски сами, а не да давате по 2 лева за еднократна.
  Стрелец - Как да бъдем по-добри любовници, но не в този вариант, който си пускате през ден от сайтовете за над 18 годишни.

  Козирог - Как се гледа бебе, след толкова време затворени вкъщи с половинката ви, няма как да не сте направили ”белята”.

  Водолей - Кучкарство, но не това дето са плеймейтките и инфлуенсърките, ами как да се справите с куче в апартамент, щото вече много ви се ходи на разходка.


Риби - Медитация и успокоение на нервите, в противен случай ще пребиете до смърт съседа си, който баш сега е решил да се учи да свири на китара.

Как сте?

Избери отговор!
Край