Какви са условията за създаване на нов БетМаркет акаунт?

Dec 20, 2022     zhelyo     1065
През декември 2022 г. една новина зарадва любителите на залози в България. На родния букмейкърски пазар навлезе нова платформа - BetMarket. Компанията е създадена преди четвърт век и в годините се е утвърдила като коректен и иновативен собственик на наземни зали за бинго и казино игри. Логичната следваща стъпка в развитието й бе навлизането в онлайн пространството. Ако искате да създадете нов БетМаркет акаунт, можете да го направите много бързо и лесно. Сайтът е доста удобен за употреба и ориентиране и няма да срещнете никакви трудности. Ако все пак нещо не ви стане ясно, винаги можете да се свържете с професионалния екип за обслужване на клиенти, който е денонощно на разположение.

 

Регистрацията става чрез попълване на няколко полета, разположени в три странички. Първо трябва да си изберете юзър нейм и парлола, спазвайки правилата - името да е минимум шест символа и без интервали, а "pass"-а да е най-малко 8 символа, да съдържа поне една главна буква и да няма интервали. За да преминете към втората страничка трябва да повторите паролата и да посочите гражданството ти. На втората ще трябва да въведете повечко данни - име и фамилия, ЕГН, телефонен номер, пощенски код, град, адрес, валута и промо код. Също така има "тик"-чета, чрез които да уточните дали сте активна политическа личност, да потвърдите, че сте пълнолетен и да посочите дали искате да получавате бонуси и промоции. Последната страничка е само, за да ви информира, че сте получи имейл с линк за активация на акаунта. След това трябва да влезете в пощата си, да намерите писмото и да натиснете линка. Ако не намирате мейл, проверете в папката "СПАМ", тъй като някои пощи толерират така съобщенията от хазартни оператори.
 

След регистрацията можете да депозирате пари, но за да теглите ви е нужна верификация. Този процес е необходим и за усвояване на стартовия бонус. Има специален бутон, в който да влезете и дза изпълните стъпките. Там ще трябва да предоставите снимка на ваш документ като лична карта или шофьорска книжка. Това става на момента със снимане с телефона. След това ще трябва да си направите и селфи и да изчакате екипът да верифицира профила ви. Това, че трябва да предоставите лични данни, не трябва да ви притеснява. Стъпката е задължителна при всички лицензирани букмейкъри. А и все пак, BetMarket има разрешение от Националната агенция по приходите и поради тази причина държавата застава зад компанията и съответно гарантира за коректното й отношение спрямо вас.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Край