Седмичен не!хороскоп: 10.10. - 16.10.

Oct 10, 2022     beasta     3167
Овен - Понякога се чудите как е възможно съседите ви все още да не са се обадили в Агенцията за закрила на детето, след като чуват крясъците от вашия апартамент.

  Телец - Надявате се, че войната в Украйна няма да свърши скоро, защото тогава ще ви се освободят по 4-5 свободни часа на ден, които няма да знаете с какво да запълните.

  Близнаци - Започвате да пестите пари, като си купувате всичко втора употреба, като единствено срещате затруднение с тоалетната хартия.
  Рак - Правите шега с Чък Норис, сякаш е 2009-та и това все още е смешно. Добри, спокойни времена.

  Лъв - Не се притеснявате, че могат да отвлекат детето ви, защото ако някой го вземе, ще го върне до 5 минути с молби да си го приберете обратно, понеже му е надуло главата.

  Дева - Лъжете жена си, че уикенда тичате по разни маратони, докато всъщност от сутринта си пиете на спокойствие с приятели.

  Везни - Няма да правите есенно почистване на апартамента, защото прескочихте пролетното и в момента е прекалено мръсно.

  Скорпион - Предлагате закон, който забранява на жените да си обезобразяват лицата с разкрасителни процедури, освен ако не са били ухапани от алигатор преди това.
  Стрелец - Обяснявате си всички ваши несгоди с кемтрейлс, без да подозирате, че всъщност са заради това, че сте рептили.

  

Козирог - Спомняте си младостта, когато не претърпявахте средно тежка контузия от това, че сте кихнали по-силно.

  Водолей - Успявате да обидите различни съсловия от обществото, сипвайки си бира с шопска салата, приготвена от пластмасови зеленчуци.


Риби - Ще отворите съновника в търсене на отговори, но единственото, което ще разберете е, че ще срещнете катерица, на която ще трябва да дадете пари.

Каква зодия е камионът, тръгнал към Кримския мост от нашите земи?

Избери отговор!
Край