Седмичен не!хороскоп: 27.06 - 03.07

Jun 27, 2022     beasta     3291
Овен - Скоро ще се хвалите, че сте от поколението, което помни нафтата на под 4 лева литъра. 

  Телец - Окуражени от толкова много безпринципни коалиции в парламента, загърбвате съвестта и поглеждате със съвсем друго око на братовчедка си.

  Близнаци - Понеже не успяхте да си харесате хубава хавлия, тази година на плажа ще се подсушавате, както попивате всичко вкъщи - с домакинска хартия до откат.
  Рак - Признавате си, че преди седяхте будни до среднощ, за да гледате еротичните канали по кабелната, а сега го правите, защото тогава досадниците са си легнали и можете да имате време за себе си.

  Лъв - Обещавате, че на евентуалните нови избори, ще гласувате по съвест, а не само защото ви се е явил политически лидер насън и леко ви е намигнал.

  Дева - С носталгия се сещате за дуета Румънеца и Енчев и как тъкмо когато се научихте да ги различавате, те се разделиха. 

  Везни - След 10 години опити още нямате успех с такава тактика, но въпреки това - отваряте фейсбук профила на Шакира и ѝ пишете “здр, как си, сладурано”.

  Скорпион - Цялата седмица ще се чувствате като козирог, може би защото половинката ви изневерява от около година.
 
Стрелец - Посрещате Джулай морнинг, точно както са го посрещали баща ви, дядо ви и прадядо ви - вкъщи, заспали дълбоко, а не по чукарите с разни непознати.

  

Козирог - Опитвате се да си лягате преди 22:00 часа, за да се наспивате по-хубаво, но истината е, че сте по-близо до 22:00 на други ден и изглеждате като хероиновозависим.

  Водолей - Отсега си набелязвате неща, от които нямате никаква нужда, но все пак ще купите, защото може да са с намалена цена на Черния петък през ноември.


Риби - Не се харесвате много в бански, но се успокоявате, че все пак може би е по-добре така, отколкото голи.

Къде ще сте на Джулая?

Избери отговор!
Край