Седмичен не!хороскоп: 17.10 - 23.10

Oct 17, 2022     beasta     5628
Овен - Опитвате се да си сварите кестени, но забравяте да им направите прорези и без да искате взривявате кухнята.

  Телец - Сещате се за любимата си Елена - домашно приготвеното филе, което ви подариха миналата година.

  Близнаци - Превръщате с в един от онези дразнещи хора, които викат на кучето си “мамо” и му дават да ги ближе по лицето.
  Рак - Мажете се с чесън против кемтрейлс - не е ясно дали работи, но пък като бонус печелите, че отблъсквате досадници, които искат да ви ограмотят.

  Лъв - Предлагате на откриването на Народното събрание да говори Грета Тунберг, за да каже кое е истинското шведско нещо - масата или тройката.

  Дева - Теглите кредит, за да си позволите нощувка на Нова година във Велинград, но всичко ще си заслужава, защото там ще има същите умствено предизвикани хора като вас. 

  Везни - Лъжете, че нарочно стоите на тъмно вечер, за да си подобрите съня, но истината е, че просто не можете да си плащате тока.

  Скорпион - Ще започнете да ставате от компютъра на всеки час за по 15 минутна разходка, но още при първото ставане ще откриете, че навън е по-добре и въобще няма смисъл да се връщате. 
  Стрелец - Опитвате да си приготвите Pumpkin spice latte у дома, но нещо се обърква и напитката ви ще има вкус на повърнат тиквеник.

  

Козирог - Борите инфлацията със серия от рискови инвестиции, една от които включва залагане на голяма сума пари, взети назаем, на случаен футболен мач.

  Водолей - Завивате джойнт на детето си, за да знае какво е натурално и да не посяга към синтетики.


Риби - Черпят ви с грозде, но вие отказвате, защото не е без семки, сякаш баба ви едно време само стафидни сортове е яла.

Каква зодия е 48-ият парламент?

Избери отговор!
Край