Седмичен не!хороскоп: 25.04 - 01.05

Apr 25, 2022     beasta     2965
Овен - Не се ядосвате като шофирате по път, осеян с дупки, защото знаете, че тези със скъпите коли, ще ги заболи повече от вас.

  Телец - Записвате се в делегацията за Украйна с премиера Кирил Петков, но само защото знаете, че ще спрат в Полша, а вие не сте ходили там и ще ползвате превоз. 

  Близнаци - Симпатизирате на Макрон, който спечели изборите във Франция, защото и вие като бяхте по-млади, си падахте по учителката по химия в гимназията.
  Рак - Ще запомните отминалия Великден с това, че въпреки положените усилия, не успяхте да се пръснете от храна и сте все още живи.

  Лъв - Толкова козунак изядохте по празниците, че вече приличате на превтасала кифла и то почти за без пари, а не като инстаграм инфлуенсърките, които постигат същия ефект, но с операции.

  Дева - Одобрявате, че Денят на труда се пада в неделя, защото вие най-много се трудите през уикенда, когато трябва да се занимавате по цял ден с децата.

  Везни - Спечелихте всички битки по чукане с яйца, но за сметка на това вашите са собственост на жена ви, която отдавна ги е присвоила и ги стиска здраво в шепа.

  Скорпион - Не слушате чалга, но пък карате BMW с газова уредба и хората така или иначе си мислят, че не сте много добре умствено.
  Стрелец - Обличате се в прилепнал кожен панталон, защото си мислите, че е секси, но всъщност е отблъскващо, особено за дебел мъж като вас.

  Козирог - Съобщават ви, че ще трябва да се върнете в офиса, защото продуктивността ви не е голяма, а вие отговаряте, че нямате нищо против, но и там ще ходите голи от кръста надолу, заради навик.

  Водолей - Псувате всички участници в движението, които също като вас, са избрали да живеят в София вместо в Павликени.


Риби - Обяснявате неявяването си на работа с пролетна умора, която изглежда, че ще се задържи поне до септември. Догодина.

Как е?

Избери отговор!
Край