Седмичен не!хороскоп: 17.09 - 23.09

Sep 17, 2018     beasta     4129
Овен - Пазарувайки от кварталната бакалия, по инерция си купувате само семки без грозде.

  Телец - Ще признаете, че има смисъл от БАН, когато българските учени намерят начин за варене на Света ракия в златни казани, направени от куполите на Александър Невски.

  Близнаци - Въпреки че сте мъж, заради извънредно големия си корем, получавате значка за бременни, която да използвате в метрото.
  Рак - Осъзнавате, че единственият вариант да заситите глада си за лютеница, е да паднете във врящия казан и повече никога да не излезете оттам.

  Лъв - Купувате си бутилка ракия, след което ви застига семейно проклятие, в което са ви прокълнали, че ако дадете пари за ракия при наличието на тонове домашна такава, ще ви удари гръм.

  Дева - На първия учебен ден питате класната на детето дали можете да го оставите днес и да си го вземете в началото на лятото, когато пък ще го пратите при баба му и дядо му.

  Везни - Записвате се на преглед при д-р Йоткер с надеждата, че поне той няма да ви каже, че ако не отслабнете веднага, най-вероятно ще се споминете до няколко часа.

  Скорпион - Без да искате, сервирате на гостите си баница със сос бешамел вместо боза, което ви гарантира, че въпросните повече няма да ви досаждат.
  Стрелец - С малко срам признавате, че любимото ви четиво е седмичният каталог на Кауфланд.

  Козирог - Измивате си зъбите с революционна паста, която съдържа микс от киселина, бакпулвер и белина, след което повече няма да имате нужда от паста, или пък четка за зъби.

  Водолей - Иска ви се да се запишете на художествена гимнастика, но предвид способностите ви, ви предлагат единствено ролята на топката или обръча.


Риби - Организирате благотворително събитие с надеждата, че ще привлечете богати хора с широки пръсти, за съжаление ви посещават само стиснати клептомани.

Коя е любимата ви зимнина?

Избери отговор!
Край