Седмичен не!хороскоп: 15.07 - 21.07

Jul 15, 2019     beasta     4164
Овен - Радвате се, че преди години научихте карате, за да не могат да ви гонят с ритници от хотелите по морето.

  Телец - Признавате си, че последното нещо, което прочетохте от край до край, е седмичният каталог с намаления на Кауфланд.

  Близнаци - Намазвате се обилно със слънцезащитен крем и отивате на работа в офиса, убедени, че злобата на колегите ви няма да ви изгори. 
  Рак - Давате шанс на таблетки мента, глог, валериана, преди да сте прибегнали към още по-традиционната медицина -   50 грама ракия при всяко възникване на стрес. 

  Лъв - Опитвате се да се убедите, че сте работили вече достатъчно години, парите не са всички и въобще няма смисъл да се връщате на работа след края на отпуската.  

  Дева - Срамувате се, че най-голямото  удоволствие, което сте изпитвали напоследък, е това от изрязването на ноктите на краката.

  Везни - Извършвате невероятен бизнес ход, започвайки да продавате компотите на баба ви и дядо ви като скъпи хипстер напитки с плодове.

  Скорпион - Заслужено ви се подиграват, че сте единствения българин, който тази година няма да ходи на море в Гърция.
  Стрелец - Доказателство за това, че живеете живот на бързи обороти, е фактът, че след като ви се спука бидона, все още нямате представа в какъв съд ще сложи киселото зеле тази година.

  Козирог - Пускате си небрежена лятна брада, за която вместо комплименти, получавате упреци, че такова нещо не отива на дама като вас.

  Водолей - Връщайки се от отпуск, признавате на колегите, че от офиса най-много ви е липсвала служебната тоалетната, в която сте свикнали всеки ден да прекарвате едни от най-приятните моменти.


Риби - Радвате се на големия си корем, защото ви държи над водата в морето като шамандура.

Каква зодия сте тази седмица?

Избери отговор!
Край