Седмичен не!хороскоп: 17.01 - 23.01

Jan 17, 2022     beasta     4202
Овен - Надявате се, че информацията от протеста на Възраждане, че ще ни управляват през 5G, ще се окаже вярна, защото някои хора само така могат да бъдат вкарани в правия път.

  Телец - Ще започнете да се показвате все по-често в национален ефир, но няма да станете вайръл, докато не започнете да взимате със себе си военни каски, гранати или картечница. 

  Близнаци - В знак на несъгласие с австралийските власти, които изгониха Джокович, планирате цяла седмица да слушате Цеца, Весна Змиянац и Драгана Миркович, докато пиете ракия и замезвате с кенгурско месо. 
  Рак - Искате да ви сложат бустерна доза, но няма да уцелите правилното място за това и вместо ваксина, ще ви сложат една патка.  

  Лъв - Присъединявате се към фейсбук група за инвестиции, от която не научавате много, но поне си отдъхвате, че има и други хора като вас, които хем искат да инвестират, хем нямат пукнат лев.

  Дева - Нарочно не си купувате хранителни стоки онлайн, защото ако не е да излезете до магазина, най-вероятно съвсем ще забравите как да се държите в обществото и ще издавате лай, вместо говор. 

  Везни - Успокоявате се, че дори държавата ни да е зле в доста отношения, то поне сте изтеглили хиляди филми безплатно от Замунда, което в по-окей държавите е наказуемо.

  Скорпион - Заявявате на работодателя си, че сте на ръба на силите си и за да предотвратите бърнаут, напускате веднага, но на следващия ден ще се върнете, защото все пак са ви необходими пари.
  Стрелец - Поръчвате си кето чийзкейк от съпругата на премиера за 100 лева, но не защото ви се яде такова нещо, а за да може да останете без пари, които иначе бихте похарчили вредни неща като чипс и цигари.

  Козирог - Казвате, че все още не сте свалили коледната украса, защото искате да ви е уютно вкъщи, но истината е, че ви мързи да я прибирате по мазето.

  Водолей - Разглеждате си стари снимки в Google Photos и оставате искрено изненади колко много голи снимки имате, въпреки че без дрехи изглеждате като гол охлюв с наднормено тегло.


Риби - Започвате курс по медитация, но за да подсилите ефекта, обръщате по чаша червено вино и изпушвате по един коз преди всяка сесия.

Какво планирате тая седмица?

Избери отговор!
Край