Седмичен не!хороскоп: 12.07 - 18.07

Jul 12, 2021     beasta     4174
Овен - Не ви се дават пари за слънцезащитен крем, затова се мажете със свинска мас, от която придобивате един хрупкав вкус, на който ще се насладят чайки, комари и кърлежи.

  Телец - След дълъг ден за размисъл, прераснал в 3-дневен запой, вече ще сте решили за кого ще гласувате, но ще разберете, че изборите всъщност са били вчера.

  Близнаци - Толкова време се очаква да прекарате на гръцката граница, че не сте сигурни дали от София или от Солун да си поръчате гирос, за да стигне по-бързо до вас.
  Рак - От толкова финали в неделя, цяла седмица ще сте недоспали, но и бедни, защото нито един от залозите ви не излиза. Поне ген. Мутафчийски е доволен.

  Лъв - За пореден път избирате диня, която дори обезумяла от глад дива свиня не би помирисала, пък камо ли да опита.

  Дева - Сещате се преди колко време ви отнемаше да се приготвите за морето - козметици, фризьори, дрехи, а сега, когато сте дебели, единствено си взимате нов по-голям бански.

  Везни - Шефът ви съветва да си вземете служебния лаптоп, докато сте на морето, а вие му намигате, казвате добре, вземате го, но нарочно оставяте зарядното вкъщи.

  Скорпион - С носталгия си спомняте лятото, когато навсякъде по дискотеките въртяха Коко Джамбо, вие не бяхте с шкембе и имахте някаква коса по главата.
 

Стрелец - Не сте сигурни какво да правите с живота си сега, когато нито отпуска имате, нито Европейско по футбол.

  Козирог - Подписвате се в подписка за защита на мечката от Белица, като обявявате, че сте склонни да я размените срещу жена си, за която нямате нищо против да бъде отстреляна от ловци.

Водолей - Да, лято е, но на вас ви забраняват да пиете бира с чипс, защото после изпускате нещо, от което на озоновия слой му се такова таковата.


Риби - Нямате достатъчно пари, иначе ви се ще да пратите половинката си на едно от тези космически пътувания, пък голяма работа, ако не се върне.

Спечелихте ли в неделя?

Избери отговор!
Край