Седмичен не!хороскоп: 12.10 - 18.10

Oct 12, 2020     beasta     3803
Овен - Преструвате се на бездомна котка, защото в квартала ви има достатъчно луди жени, които да ви хранят без пари.

  Телец - Обещавате на жена си, че щом толкова харесва Фермата, следващата година вместо на почивка на море, ще я заведете на село да прекопава и полива градината.

  Близнаци - За пореден път ще осъзнаете с колко чесън сте се наблъскали, едва когато си сложите маската и започнете да се задушавате.
  Рак - Вече от толкова дни си работите от вкъщи, че започвате да третирате семейството си като колеги, зад чийто гръб говорите лоши неща, когато ги няма.

  Лъв - Не можете да приемете, че есента е дошла преди да ви пристигне поръчаният чушкопек и да изпечете 1-2 кила чушки на балкона проста така, заради традициите.

  Дева - Недоумявате как може Дженифър Лопес на 51 години да изглежда с поне 30 години по-млада от вас. 

  Везни - Пестите купища пари, като вместо за курс по руски език, ги давате за бутилка водка и отваряте YouTube със специален микс от Филип Киркоров, Любе и Верка Сердючка.

  Скорпион - Почти сте сигурни, че човекът, който е донесъл Covid 19 в Европа, е същият катил, който краде крушките от асансьора в блока ви.
  Стрелец - Докато сте с колата, се опитвате да избиете комплекс по оригинален начин, а не да премигвате на някого, докато сте зад него с 170 км/ч на магистралата.

  Козирог - Постигате нов кулинарен връх, след като успявате да сготвите ястие с продукти от хладилника ви, чиито срок на годност е изтекъл преди години, но въпреки това никой не получава разстройство. 

  Водолей - Прекарвате половината си работни дни в английския Амазон, защото ви е страх, че след Нова година, по-евтини стоки ще се намират само на Женския пазар и в Турция.


Риби - Планирате да забогатеете, като създадете неопределено голям брой деца и получите за всяко едно по 40 лева.

Какво искате да постигнете тази седмица?

Избери отговор!
Край