Седмичен не!хороскоп: 17.08 - 23.08

Aug 17, 2020     beasta     3010
Овен - Заплатата ви, също като цените на имотите, е напълно незаслужена, но някой няма да се оплаква от нея постоянно, както вие правите с апартаментите.

Телец - Надявате се, че в новата Конституция, ако не друго, то поне ще има закон, забраняващ на хората да изричат диалектно думи, които ви бъркат в здравето, като чилифон например.

Близнаци - Ще попаднете на свестен и приятен човек в Тиндър, който не е емоционално нестабилен, но после ще се събудите и ще имате махмурлук.
Рак - Приготвяте картофено пюре с пасатора и, без да искате, постигате смес, която е няколко пъти по-силна от секундното лепило и като нищо с нея бихте могли да слепите счупените си семейни отношения.

Лъв - Надявате се да не ви хване някой протест докато сте с колата, че тя както има навика да гасне, може неволно и вие да станете част от блокадата и завинаги да си останете там.

Дева - Убеждавате половинката си да отиде на протест и да не се прибира, докато може, но не толкова заради съгласието ви с протеста, колкото заради това, че вече едва издържате да сте по цял ден заедно.

Везни - За първи път не качвате снимки от лятната си почивка, защото сте в България и изпитвате комплекс от това, че не сте на някое от хипстърските места.

Скорпион - Толкова ви е писнало от коронавируса, че ако това цялото нещо продължи още малко, сте готови на крайности, като това да започнете да се къпете всеки ден покрай миенето на ръцете.
Стрелец - Понеже във вашия град няма голям мост, който да блокирате с искане за оставка на правителството, затапвате хода към кръчмата и постигате много по-голям ефект и чуваемост.

Козирог - Излизате и вие на палатка край Орлов мост, защото това е единственият вариант, който можете да си позволите финансово, за спане в центъра на София.

Водолей - Избягвате да слушате музика на слушалките в офиса, защото се чува около тях и всички ще разберат, че слушате чалга.

Риби - Записвате детето си на детска кухня, но всъщност вие изяждате всичките му пюрета, докато то сладичко набива пица.

Каква зодия е Конституцията?

Избери отговор!
Край