Седмичен не!хороскоп: 02.08 - 08.08

Aug 2, 2021     beasta     4134
Овен - Подигравате се на кандидат-премиера за това, че е балък и си изкарва парите с труд, а не като вас, които още разчитате на мама и тате.

  Телец - Пускате си записи от мачовете от Европейското, защото повечето спортовете на Олимпиадата не се издържат и ви докарват киселини.

  Близнаци - Започвате да си бъркате максимално дълбоко в носа, за да свикнете с неприятното усещане на Covid тестовете, но набързо това ровичкане ви става еротичен фетиш.
  Рак - Месецът тъкмо ще започне, а вие вече ще сте похарчили парите, които ви се полагат за следващия, и пак ще разчитате на заеми от лекомислени приятели.

  Лъв - Чудите се дали не измиете прозорците вкъщи или да изчакате следващия локдаун, когато така или иначе няма да има какво да се прави.

  Дева - Нямате време за приготвяне на истински таратор, затова гребете от кофичка кисело мляко с отхапана краставица и от време на време си ръпате чесън.

  Везни - Интимните ви отношения вкъщи ще са по-сухи и от цветята на терасата, които никога не поливате.

  Скорпион - Явявате се на кастинг за мистериозно предаване и няколко месеца по-късно изведнъж се оказвате партиен лидер на БСП.
 

Стрелец - Изяждате цяла голяма кутия сладолед сами, защото можете да си го позволите - не финансово, ами вече така или иначе сте дебели.

  Козирог - Замирисва ви на печени чушки и за момент се обърквате, че вече е есен, а вие дори още не сте били на море.

  Водолей - Лъжете жена си, че сте под карантина, за да не ви досажда с желанието си да ходите по преходи в планините в тия жеги.


Риби - Честитите рождения ден на половинката си със съобщение във вестника, защото искате и други да го видят, а няма как да сте посредствени, като не използвате социални мрежи.

Каква зодия е жегата?

Избери отговор!
Край