Седмичен не!хороскоп: 26.09 - 02.10

Sep 26, 2022     beasta     4082
Овен - Не е изненадващо, че бъркате Орлов и Лъвов мост, защото в селото, от което сте дошли в София и двете животни не се срещат.

  Телец - Организирате свое социологическо проучване сред приятелите ви, според което се оказва, че изборите ще спечели неизвестна партия, за която очевидно гласуват само идиоти.

  Близнаци - Няма да разберете как, но докато най-спокойно се информирате за нещо от уикипедия, изведнъж ще се окаже, че сте си поръчали всичко необходимо за приготвяне на царска туршия. 
  Рак - Лъжете, че сте от Бялото братство и затова не сте си боядисали косата, макар че истината е, че просто ви мързи.

  Лъв - На 1-ви октомври пускате пост без снимка: “Здравей, Октомври, моля те бъди добър”, заради което хората ви мислят за посредствени, без да предполагат, че сте си взели питбул на име Октомври.

  Дева - Радвате се, че почти нямате приятели, защото с тези цени на бирите и без друго не може да си позволите повече от 1 излизане месечно.

  Везни - Не се страхувате от ядрена война, защото живеете близо до Козлодуй и вече имате изграден имунитет към радиацията.

  Скорпион - Продаването на глас е престъпление, но вие заявявате, че сте готови да гласувате за този, който ви направи дарение: апартамент или еквивалента му в кеш. 
  Стрелец - Информирате работодателя си, че ще работите през нощта, за да ползвате "нощна" електроенергия и по този начин да спестявате по 30 стотинки на фирмата, ако успеете да не заспите.

  

Козирог - Печелите няколко дни отпуск като лъжете, че сте мобилизирани, никой не се усъмнява, защото всички знаят за любовта ви към водката.

  Водолей - Давате си сметка, че вече сте на възраст, в която не само е окей да си затворите туршия, ами и би било пълна лудост да не го направите.


Риби - С носталгия си спомняте, че в детството ви пелети беше някакъв вкусен джънк, а сега е нещо, което не можете да си позволите, но ви трябва, за да си стоплите къщата.

С какво ще запомните септември?

Избери отговор!
Край